The Allergy Institute MasterClass 2024

Graag willen we je uitnodigen voor The Allergy Institute MasterClass 2024.

Tijdens deze interactieve multidisciplinaire MasterClass willen we kennis en inzichten met je delen over: Diverse richtlijnen in relatie tot allergie van de luchtwegen en hoe deze te implementeren in je dagelijkse praktijk, het opzetten van een multidisciplinair overleg en de toegevoegde waarde hiervan. We besteden aandacht aan therapietrouw en hoe daar invulling aan te geven en het meten van effectiviteit van allergie immunotherapie. Ook kijken we naar de toekomst, de plaats van biologicals in de behandeling van allergische luchtwegaandoeningen en de plaats van digitale technologie en kunstmatige intelligentie in de behandeling van patiënten met een inhalatieallergie. Tot slot komen geneesmiddelenallergie, insectengifallergie en anafylaxie aan de orde.

We willen je aanmoedigen om met één of meerdere collega’s van verschillende disciplines uit je ziekenhuis/instelling deel te nemen aan deze unieke MasterClass aangezien allergie een systemische multi-orgaan aandoening is.

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Wij kijken uit naar je deelname en actieve participatie tijdens deze bijeenkomst.

Namens de sprekers:

Drs. Gordon Slabbers (kinderarts),
Dr. Gert-Jan Braunstahl (longarts),
Dr. Ajda Rowshani (internist-allergoloog-klinisch immunoloog),
Dr. Nicolette Arends (kinderarts-allergoloog),
Dr. Lisa van der Putten (KNO-arts),
Dr. Cor Stengs (KNO-arts),
Dr. Bas op de Coul (KNO-arts),
Dr. Rick Pleijhuis (internist-allergoloog-immunoloog).

Meer informatie vind je op https://ikregistreerme.nl/