Het vakgebied allergie
verder brengen

Allergie is een breed vakgebied. Een versnipperde zorg over verschillende specialismen. The Allergy Institute wil verbindingen tot stand brengen tussen 1e, 2e en 3e lijn zorg. We willen makkelijker en laagdrempeliger kunnen communiceren onderling en zo tot nieuwe oplossingen en effectieve behandelingen komen.

Raad van Advies

In de Raad van Advies zijn zorgprofessionals uit diverse disciplines vertegenwoordigd, waarbij zij praktijkervaring inbrengen en waardevol advies geven.

Raad van Advies

Filter op:

Gert-Jan Braunstahl

Longarts FRANCISCUS GASTHUIS & VLIETLAND

"Allergiezorg in Nederland is versnipperd en verdient meer aandacht; dit instituut kan bijdragen aan het delen van nieuwe inzichten en het optimaliseren van zorg."

Ajda Rowshani

Internist-allergoloog-klinisch immunoloog DC Klinieken

Als allergoloog ben ik gefascineerd door immunologie en zie ik de potentie om zorg te verbeteren door een onpartijdig instituut te creëren. Dit verbindt farmaceutische, medische en patiëntenbelangen voor innovatieve vooruitgang en verbeterde zorg.

Bas op de Coul

KNO-arts Jeroen Bosch / KNO Medisch Centrum

"Allergie is een vakgebied binnen de KNO wat in mijn ogen nog onderbelicht is. We krijgen steeds beter inzicht in de gevolgen van allergie op ons dagelijks leven. Goede en tijdige behandeling kan het verschil maken."

Cor Stengs

KNO-arts Rijnstate

"Mijn ambitie is om kennis en behandeling van de allergische rhinitis patiënt uit te breiden. Om zo te komen tot een uniforme, boven alle disciplines overstijgende, behandeling van deze patiëntengroep."

Lisa van der Putten

KNO-arts Noordwest Ziekenhuisgroep

"Allergie doet er toe. Via The Allergy Institute kan ik een bijdrage leveren aan meer bekendheid en urgentie rond allergie. Samen werken wij aan verbetering van behandeling en begeleiding."

Nicolette Arends

Kinderarts-allergoloog Erasmus MC

"Als kinderarts-allergoloog ben ik werkzaam op zowel de locatie Kinderhaven als in het Erasmus MC Sophia. Mijn aandacht gaat uit naar kinderen met allergische reacties."

Samen zijn we slimmer

Ons netwerk

Wij willen de plek zijn waar alles samenkomt voor de zorgprofessional op het gebied van allergie. De nieuwste inzichten. Verbindingen maken tussen disciplines. De centrale plek waar kennis en de zorgprofesionals samenkomen.

LinkedIn

The Allergy Institute komt ook samen op LinkedIn

Met de groepspagina op LinkedIn kun je in een beschermde omgeving informatie delen, anderen helpen of worden geholpen. Zo willen we een plek creëren waar je eigen kennis en expertise kunt delen met anderen.

LinkedIn groep